Predikant: ds. G.H. Offringa

Dominee Herman Offringa, verbonden aan onze gemeente per 23 januari 2022.

Even voorstellen:
Mijn naam is Herman Offringa (1961) en woon en werk in 's-Heer Abtskerke. Ik groeide op in Middelburg en in de loop der jaren onderhield ik contacten met familie en vrienden.
Nu mag ik dan een tijd in dit mooie dorp wonen en van hieruit weer allerlei mensen ontmoeten, jong en oud. Ons kerkgebouw speelt bij die ontmoetingen een belangrijke rol.

Onmiskenbaar staat de monumentale Johannes de Doperkerk in het midden van de gemeenschap.
De kerk en het parkje eromheen worden liefdevol onderhouden, dat kun je zien. Gelukkig wordt de kerk ook goed gebruikt. Ik noem de kerk wel mijn 'werkplaats'. Op zondagmorgen zijn er de kerkdiensten, soms is er door de week een rouw- of trouwdienst. Verder zijn er nog allerlei andere ontmoetingsmomenten of vergaderingen.
Het is mooi om zo'n bijzondere locatie in het dorp te hebben. Een historische plek om samen te komen, om te zingen en te luisteren, om een eeuwenlange geestelijke traditie voort te zetten en door te ontwikkelen. Een plek om te koesteren.

Contact met de predikant
Wie iets aan mij wil vragen of doorgeven kan dat doen door me in de wandelgang aan te spreken. Een briefje door de bus doen of een e-mail sturen kan natuurlijk ook.
Wilt u mij telefonisch bereiken dan kan dat op mijn werkdagen, van maandag t/m donderdag.
Mocht ik niet thuis zijn, spreek dan een bericht in en ik bel u zo snel mogelijk terug.
Voor een korter of langer gesprek maak ik graag een afspraak met u of met jou.

Mijn contactgegevens zijn:
ds. Herman Offringa
In de boogerd 16, 4444 AK - s-Heer Abtskerke
T: (0113) 852 438
M: (06) 12 125 739
E: g.h.offringa@delta.nl

© Protestante Kerk 's-Heer Abtskerke links