Erediensten

Op zon- en feestdagen worden kerkdiensten gehouden in ons kerkgebouw, de Johannes de Doperkerk. De kerkdiensten in 's-Heer Abtskerke zijn om de drie weken en beginnen om 10.00 uur. De andere weken is er dan dienst in de 'Mariakerk' van Nisse en 'De Ark' in Hoedekenskerke. In januari is er een regionale Oecumenische dienst. Eenmaal per 2-jaar is er een openluchtdienst, die samen met andere gemeenten uit de regio gevierd wordt. De Hemelvaartsdienst vindt in regionaal verband plaats.

Aan de 40-dagentijd wordt een speciale invulling gegeven. Er wordt dan een bepaald thema gekozen, waarvoor in deze periode wordt gecollecteerd. Er zijn diensten op de zes zondagen, Witte donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en in de Stille Week op drie avonden een vesper. We vieren deze periode samen met Nisse en Hoedekenskerke. Voor deze periode wordt jaarlijks een boekje uitgegeven voor gebruik in de kerk en thuis.

Cantorij

Met de Protestantse gemeente Nisse is er een gezamelijke cantorij. Een aantal keren per jaar werkt deze cantorij mee aan de begeleiding van de gemeente in speciale diensten.
Nieuwe leden zijn van harte welkom.
Aanmelding bij Gernan Schreuder, de dirigent van de Cantorij. info: gernando@zeelandnet.nl

© Protestante Kerk 's-Heer Abtskerke links