ArchiefVerslag Rommelmarkt Zaterdag 6 juni 2015
Klik op de afbeelding

Het boekje met het 'Kringwerk / Winterwerk 2015 - 2016' is uit.
Klik op de afbeelding.

De eerste uitgave (sept.2015) van Trio-Nieuws. Een informatiebulletin vanuit de drie samenwerkende gemeenten: 's-Heer Abtskerke, Nisse en Hoedekenskerke.
Klik op de afbeeldingDe tweede uitgave (maart 2016) van Trio-Nieuws. Een informatiebulletin vanuit de drie samenwerkende gemeenten: 's-Heer Abtskerke, Nisse en Hoedekenskerke.
Klik op de afbeeldingDe derde uitgave (september 2016) van Trio-Nieuws. Een informatiebulletin vanuit de drie samenwerkende gemeenten: 's-Heer Abtskerke, Nisse en Hoedekenskerke.
Klik op de afbeeldingIn de Kringwerk brochure 2016 - 2017 vindt u het aanbod uit de regio. Een brochure vol met leuke en interessante gesprekskringen..... en veel meer!
Klik op de afbeeldingDe vierde uitgave (maart 2017) van Trio-Nieuws. Een informatiebulletin vanuit de drie samenwerkende gemeenten: 's-Heer Abtskerke, Nisse en Hoedekenskerke.
Klik op de afbeelding om te downloaden.In de Kringwerk brochure 2017 - 2018 vindt u het aanbod uit de regio. Een brochure vol met leuke en interessante gesprekskringen..... en veel meer!
Klik op de afbeelding om te downloaden.De vijfde uitgave (november 2017) van Trio-Nieuws. Een informatiebulletin vanuit de drie samenwerkende gemeenten: 's-Heer Abtskerke, Nisse en Hoedekenskerke.
Klik op de afbeelding om te downloaden.
© Protestantse Kerk 's-Heer Abtskerke links 233