ArchiefVerslag Rommelmarkt Zaterdag 6 juni 2015
Klik op de afbeelding

Het boekje met het 'Kringwerk / Winterwerk 2015 - 2016' is uit.
Klik op de afbeelding.

De eerste uitgave (sept.2015) van Trio-Nieuws. Een informatiebulletin vanuit de drie samenwerkende gemeenten: 's-Heer Abtskerke, Nisse en Hoedekenskerke.
Klik op de afbeeldingDe tweede uitgave (maart 2016) van Trio-Nieuws. Een informatiebulletin vanuit de drie samenwerkende gemeenten: 's-Heer Abtskerke, Nisse en Hoedekenskerke.
Klik op de afbeeldingDe derde uitgave (september 2016) van Trio-Nieuws. Een informatiebulletin vanuit de drie samenwerkende gemeenten: 's-Heer Abtskerke, Nisse en Hoedekenskerke.
Klik op de afbeeldingIn de Kringwerk brochure 2016 - 2017 vindt u het aanbod uit de regio. Een brochure vol met leuke en interessante gesprekskringen..... en veel meer!
Klik op de afbeeldingDe vierde uitgave (maart 2017) van Trio-Nieuws. Een informatiebulletin vanuit de drie samenwerkende gemeenten: 's-Heer Abtskerke, Nisse en Hoedekenskerke.
Klik op de afbeelding om te downloaden.In de Kringwerk brochure 2017 - 2018 vindt u het aanbod uit de regio. Een brochure vol met leuke en interessante gesprekskringen..... en veel meer!
Klik op de afbeelding om te downloaden.De vijfde uitgave (november 2017) van Trio-Nieuws. Een informatiebulletin vanuit de drie samenwerkende gemeenten: 's-Heer Abtskerke, Nisse en Hoedekenskerke.
Klik op de afbeelding om te downloaden.Geloven in Coronatijd --- (23 april 2020)
Een brief ter bezinning en bemoediging door onze dominee Egbert Rietveld.
Door te klikken op de afbeelding in de kolom 'actualiteiten',  wordt deze naar uw computer gedownload.Nieuwsbrief
Door de huidige omstandigheden zijn wij genoodzaakt onze deuren te sluiten. Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig.
Om toch in contact met onze leden en dorpsgenoten te blijven hebben wij een nieuwsbrief uitgegeven.
Door te klikken op de afbeelding in de kolom 'actualiteiten',  wordt deze naar uw computer gedownload.
Thuis herdenken ---- Dodenherdenking ---- 4 mei 2020
Ieder jaar wordt op 4 mei tijdens de Nationale Herdenking om 19.58 uur het signaal Taptoe geblazen, gevolgd door twee minuten stilte om 20.00 uur.
Het Nationaal Comité roept alle blazers van Nederland op het Taptoe signaal mee te spelen vanuit huis.

Ook in ’s-Heer Abtskerke deden we mee en klonk het signaal Taptoe vanaf de kerktoren van de Johannes de Doper kerk. Het signaal Taptoe en het Wilhelmus werden geblazen door Corien de Waaij, Marina en Jan Mol.


© Protestantse Kerk 's-Heer Abtskerke links 1247